La maison

ONS HUIS


Welkom in ons charmante huis, dat puur de Ardennen uitstraalt. Het huis werd door lokale stielmannen met hart en ziel gerenoveerd, met gebruik van authentieke en duurzame materialen. Na 7 generaties in dezelfde familie te hebben vertoefd, mogen wij ons nu ontfermen over deze droomwoning. Wij willen deze droom dan ook delen met jullie! Kom en geniet.. Kom tot rust.. Breng veel liefde en leven binnen door er met je familie en vrienden een prachtige tijd tegemoet te gaan! 


Welkom in la maison À l'aise!

INDELING VAN HET HUIS


Salon 2 (1)
Salon 2 (2)
Salon 2
Salon 1
Salon 1 (1)

EERSTE LEEFRUIMTE


De woning is onderverdeeld in twee leefruimtes die naast elkaar gelegen zijn. Eén leefruimte is eerder gericht op kinderen. Je vindt er allerlei spullen, spelletjes, tekengerei en dergelijke voor de kids, alsook een cosi ruimte om te "chillen", tv te kijken of gewoon gezellig bij elkaar te zijn!

TWEEDE LEEFRUIMTE


De tweede leefruimte heeft een grote lichtinval door een grote glaspartij aan de voorzijde van het huis. Hierdoor wordt een ruime, doch gezellige leefruimte gecreëerd, waar het leuk vertoeven is met vrienden en familie. U kan er genieten rond het casette-haardvuur van een leuke babbel of in alle rust van een goed boek in het comfortabele salon. Aansluitend vind je de eetplaats, waar jullie met z'n allen plaats kunt nemen aan een grote tafel om te genieten van heerlijke maaltijden of een gezelschapsspelletje. Hier zijn tevens 2 babystoelen voorzien. 

KEUKEN


In deze professionele keuken kan je naar hartlust de lekkerste maaltijden tevoorschijn toveren. De keuken is volledig uitgerust met het nodige materiaal om zonder zorgen aan de slag te gaan. Let op: keukenhanddoeken, afwasmiddel, keukenpapier en dergelijk dienen zelf meegebracht te worden.  

Cuisine (1)
Cuisine
Chambre 3 (1)
Chambre 5 (3)
Chambre 5 (2)
Chambre 1
Chambre 2

SLAAPKAMERS


Het huis beschikt over 3 slaapkamers met 12 slaapplaatsen (+ 2 babybedjes):


- 1 ruime slaapkamer voor 5 personen, bestaande uit een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed + 2 extra eenpersoonsbedden in een aangrenzende ruimte. 


- 1 ruime slaapkamer voor 4 personen, bestaande uit 2 eenpersoonsbedden tegen elkaar geschoven en een stapelbed


- 1 ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed + 3 extra eenpersoonsbedden in een aangrenzende ruimte.


BEDLINNEN


Bedlinnen dienen zelf meegebracht te worden. Er zijn donsdekens en hoofdkussens aanwezig. De dekbed- en kussenovertrekken, alsook hoeslakens dienen zelf meegebracht te worden.

Salle de bain
Salle de bain (2)
Salle de bain (1)

BADKAMERS


Het huis beschikt over:


- 2 badkamers, bestaande uit een douche, wastafel en toilet op de eerste verdieping.


- 1 apart toilet op de benedenverdieping.

DSC_1242
Maison terras (1)
Maison terras
Maison terras (2)

TERRASSEN


Het huis beschikt over 3 terrassen:


- 1 zuidgericht, ruim terras aan de voorzijde van het huis, waar jullie met z'n allen kunnen genieten van een heerlijke barbeque of een lekkere aperitief. Er is een lage omheining aanwezig voor de honden. 


-1 kleiner ommuurd terras achteraan de woning.


- 1 ruim terras op de eerste verdieping, die deel uitmaakt van een slaapkamer.


Opgelet! Er is geen tuin aanwezig. De bossen van Membre zijn één grote tuin!