CONTACT


Heeft u nog vragen of wenst u verder inlichtingen nopens uw verblijf of de omgeving, aarzel dan niet ons te contacteren! 

CONTACTFORMULIEROf vul het contactformulier in 

 
 
 
 
 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Q. Dienen wij zelf onze bad- en bedlinnen te voorzien?


Ja. U dient zelf handdoeken, bedlinnen en dergelijke mee te brengen. Wij voorzien hoofdkussens en donsdekens. De overtrekken dient u zelf mee te brengen. Q. Kunnen wij ter plaatse info krijgen over bezienswaardigheden en wandelingen?


Ja. In het huis zal u diverse wandelkaarten, routebeschrijvingen van wandelpaden, alsook info over alles wat er in de buurt te doen is terugvinden. Q. Zijn honden toegelaten?


Ja! Breng gerust uw viervoeter mee! Hij/zij zal een zalige tijd beleven in de oneindige bossen van Vresse-sur-Semois!Q. Is alles voorzien in de keuken, zoals bestek en servies?


Ons huis is volledig uitgerust met alle materiaal nodig om uw potje te koken. Producten zoals keukenrol, toilet-papier, koffie en dergelijke dient u zelf mee te brengen. Wasproducten, keukenhanddoeken en vaatdoeken dient u eveneens zelf mee te brengen. 


Q. Is er een parking voorzien?


Ja! Aan ons huis is het niet mogelijk te parkeren. U kan weliswaar wel tijdelijk stationeren om alles in of uit te laden. Een 20m verder in de straat is er een privé-parking voorzien, waar u gemakkelijk een drietal auto's kan op parkeren. 


Q. Is er wifi aanwezig?


Ja!